Technical support

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Löydät avoimet työpaikkamme tältä sivulta. Jos etsimääsi tehtävää ei juuri nyt ole avoinna, voit ilmoittautua työnhakijaksi jättämällä myös avoimen hakemuksen.

Avoimet työpaikat

Työnjohtaja

Esimiestaidot omaava työnjohtaja

Työt käynnistyvät heti sopivan hakijan löydyttyä tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on kokoaikainen, vakituinen. Kutsumme valitsemamme henkilöt haastatteluun heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluu päivittäinen työnjohto noin 20 työntekijän kokoonpano-osastolla. Työnjohtajana vastaat osaston valmistusprosessista ja sen seurannasta sekä kehittämisestä yhdessä muiden työnjohtajien kanssa. Raportoit tehtävässäsi tuotantopäällikölle.


Odotamme

Odotamme hakijalta kokemusta esimiestehtävistä. Tehtävässä on eduksi aiempi kokemus mm. metalliteollisuudesta ja työskentely tuotannonläpiviennin parissa. Nämä eivät kuitenkaan ole välttämättömiä.

Haemme ennen kaikkea innostavaa henkilöä, jolta sujuu alaisten motivointi ja tukeminen. Henkilönä tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet oma-aloitteinen. Arvostamme luotettavaa ja jämäkkää työskentelyotetta.

Tarjoamme

Tarjoamme vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessä. Tukea saat osaavilta ja kokeneilta kollegoiltamme. Haastavat ja vaihtelevat projektit, monipuolisen työnkuvan sekä viihtyisän työympäristön nuorekkaassa porukassa. 

Lisätiedot ja hakemukset


Lisätietoa tehtävistä antaa Keijo Kuunila p. 040 517 4316
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ke 28.8.2019 mennessä osoitteella rekry(at)forssanmetallityot.fi